fbpx

Praha, Petr Rímský a Slávek Janoušek – Písničkáři sobě 7/9

Písničkáři sobě
rimsky-janousek-icag
Datum:: čtvrtek, 21. březen 2024 19:30

Místo konání:: Divadlo Františka Troníčka  |  Město:: Hlavní město Praha, Česko

Praha, Petr Rímský a Slávek Janoušek – Písničkáři sobě 7/9

Lehce improvizační pořad v Divadle Fr. Troníčka. Podrobnosti průběžně doplňujeme :-)

rimskySlávek Janoušek je historicky první obětí Petrova nápadu na improvizační pořad postavený na určité pohodě a volnosti hraní v šatně, po koncertě a podobně. Petr Rímský tomu dal ve srandě sobě vlastní název inspirovaný Národním divadlem. Ukázalo se to jako divácky vděčné, protože je možno vidět a slyšet leccos, co na normálním koncertě není.

rimsky-janousek-2023.jpgNe každý z muzikantů je k tomu svolný, leckdo má strach, že se ztrapní, chce hrát jen své to perfektné nacvičené, není pohotový reagovat na nepředvídané situace. Tvořit na scéně, za jízdy. Slávek je celou svou duší komediant, takže ano a je na co se těšit. No a protože od Petra dostal titul „Mistr odborného výcviku textařské dílny”, možná si publikum zkusí zatextovat a stvoříme kus písničky společně. Kdo ví.

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Výhodné vstupenky jsou v předprodeji tadyboom logo

Předplatné na všechny (zbývající) díly tady

Foto: Toníno Volf

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #SlavekJanousek #Janousek #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

Plakát Rímský Janoušek

 

Adresa:
2053/22, Vladislavova, Nové Město, Praha 1, Hlavní město Praha, Praha
110 00, Česko

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • čtvrtek, 21. březen 2024 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář